Om kiropraktorerne

Carsten Schou Sørensen

Kiropraktor og klinikejer. Carsten Schou Sørensen er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2003. Efter endt uddannelse var han i turnus hos Pia Hansen i Helsingør. Pia Hansen er kendt for at behandle mange elitesportsfolk. |

Carsten Schou Sørensen besidder stor kompetence inden for behandling af ekstremitetsskader, dvs. smerter i arme og ben.

Idræts - og ekstremitetsskader

Hans store interesse for idrætsskader bevirker, at han jævnligt deltager på kurser inden for dette område. Senest har han taget en FICS sportskiropraktoruddannelse.

Carsten har i en del år været tilknyttet Syddansk Universitet som ekstern lektor og fungerer ligeledes som ekstern censor.

Carsten Schou Sørensen fokus som klinikejer i Ringe er, at klinikkernes patienter oplever at der sættes den nødvendige tid af til den enkelte patient, og at patienten oplever en individuel og nærværende behandling.

”Jeg ser det som helt afgørende for et godt behandlingsforløb, at den enkelte patient får øjnene op for vigtigheden af at have en krop, der er fuldt optimeret. En krop der lever op til sit bedste”, konstaterer Carsten.

carsten

Kiropraktor og klinikejer Carsten Schou Sørensen.

Pia Gaarslev Terndrup

Kiropraktor. Pia Gaarslev Terndrup er uddannet ved syddansk universitet i 2002. Hun er mor til Mikkel (2007) og Ramus (2009), hun bor sammen med deres far i Nyborg.

Pia Gaarslev Terndrup har tidligere arbejdet hos kiropraktorer i bl.a. Odense og har fokus på babyer, børn og gravide.

Speciale i behandling af babyer, børn og gravide

Pia behandler alle former for ryg, nakke og ledsmerter. Derudover har hun specialiseret sig i behandling af babyer, børn og gravide.

”Det kan være grænseoverskridende for forældre at overlade deres nyfødte til kiropraktoren. Men når de oplever, at der er tale om blide tryg og nænsom behandling, så forsvinder usikkerheden heldigvis hurtigt”, udtaler Pia.

Pia

Kiropraktor Pia Gaarslev Terndrup

Mads Hostrup Brunse

Kiropraktor Mads Hostrup Brunse er uddannet kiropraktor ved Syddansk Universitet i 2009. Mads er far til Anna (2008), Karl (2011) og Johanne (2016), han bor sammen med deres mor i Ryslinge.

Mads har stor erfaring inden for idrætskiropraktikken, hvor han siden 2012 har været med til at udvikle efteruddannelsesprogrammet for de danske kiropraktorer.

Mads' behandling af idrætsskader tager udgangspunkt i hele kroppens samspil ("muskel- og ledkæder") med særligt fokus på fod, ankel, underben og knæ. "...tilbagevendende smerter i lænden kan skyldes tidligere skader andre steder i kroppen. Problemet bliver først løst når området for den forringende funktion er blevet fundet, behandlet og ikke mindst genoptrænet"

Derudover håndterer Mads alle former for led- og muskelsmerter.

Der er både fokus på den akutte smerte lindrende behandling ('lapning') samt den funktionsoptimerende og genoptrænende del.

Mads

Kiropraktor Mads Hostrup Brunse

Kasper Elsborg

Kiropraktor Kasper Elsborg er uddannet fra Syddansk universitet i februar 2021. Efter endt uddannelse var han i turnus hos Rygcenter Hillerød. Han bor i Odense med sin kæreste.

Han besidder kompetencerne til at behandle alle former for ryg, nakke og lændesmerter. Derudover har han særlig interesse indenfor idræts - og sportsskader.

"For at sikre et succesfuldt behandlingsforløb af et det essentielt at patienten føler sig både grundig undersøgt og forstået af kiropraktoren. Derfor er det vigtigt for mig at have en god dialog i øjenhøjde med patienten og udstyre mine patienter med værktøjer til at håndtere lige netop deres problematik"

Kasper

Kiropraktor Kasper Elsborg